Day Spa INNOWACJE - Centrum Urody w SŁUPSKU Day Spa INNOWACJE - Centrum Urody - Forum profesjonalnej kosmetyki pielęgnacyjnej i estetycznej
zapraszamy na naszą stronę internetową: www.dayspainnowacje.pl
  Grupy  ·  Rejestracja ·    Profil  ·  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  ·   Zaloguj     

Day Spa INNOWACJE - Centrum Urody w SŁUPSKU, ul. Jedn. Narodowej 2, II p. tel.: 603-075-779 www.dayspainnowacje.pl

Album · FAQ · Szukaj · Użytkownicy

LOKAL - moja świątynia - ulubione miejsce pracy :)

Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Day Spa INNOWACJE - Centrum Urody - Forum profesjonalnej kosmetyki pielęgnacyjnej i estetycznej Strona Główna -> CENTRUM URODY - zapraszamy na stronę: www.dayspainnowacje.pl
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MariaW_INNOWACJE
Administrator

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 11:16 pm    Temat postu: LOKAL - moja świątynia - ulubione miejsce pracy :)
Odpowiedz z cytatem

Wesoly Hurra w końcu udalo mi sie wynaleźć mój wymarzony lokal Wesoly Lepiej nie moglam sobie wymarzyc,
ani lokalizacji, ani wyglądu budynku i lokalu, ani wlaścicieli budynku Wesoly

Pierwsze fotki. Budynek, w którym bede miec swoje Centrum Day Spa
to przepiękna zabytkowa kamienica z czerownej cegly, świeżo po renowacji,
znajdująca się w ścislym centrum Slupska przy największym śródmiejskim rondzie n
Trafilam na wyjątkowo uczciwych ludzi, którzy świetny lokal chceli oddac w dobre ręce, a przy tym ważny jest dla nich najpierw czlowiek, a potem pieniądze.

Aktualnie (do konca kwietnia) zajmuje go inny najemca,
miesci sie tam teraz zkola językowa, natomiast od 1 maja lokal jest
do mojej dyspozycji. Podpisalam juz umowę wlaściwą, wstępnie na 5 lat n
z możliwością przedlużenia Wesoly Lokal jest rozwojowy.

Drzwi wejsciowe do budynku są rzeźbione,
klatka schodowa pięknie zdobiona drewnem i kutymi poręczami, a sam lokal po generalnym remoncie.
Wesoly

Widok budynku idąc od strony glównej arterii miasta, od dworca PKP

Widok budynku od strony Ratusza

Miejsce na szyld, który zgodnie z projektem zostanie wykonany przez miejskiego metaloplastyka,
zaakceptowany przez konserwatora zabytków. Będzie wisial nad bialymi tabliczkami tak,
by od strony ronda byl widoczny z daleka Wesoly

Szyld bedzie wykonany w podobnym stylu, kuty ze zdobieniami,
musi pasowac do stylu kamienicy, przez co bedzie sie przepięknie prezentowal.
Tablica zawieszana z napisem i logo bedzie w kolorze mieszaniny beżu i jasnego brązu,
a litery w kolorze czarnym i czekoladowego brązu.
Konstrukcja szyldu stylizowana jest na wzór szyldów austriackich
z zabytkowej ulicy Getraidegasse w Salzburgu Wesoly (moja ukochana uica w Salzburgu Wesoly )

W kolejnym poście fotki samego lokalu Wesoly

Maria Wysocka Słupsk
Agnieszka Witek Otyń/k. Zielonej Góry
Sprzedaż PERFECT BEAUTY
zamówienia: dayspa@poczta.fm
gg: 7833319

Ostatnio zmieniony przez MariaW_INNOWACJE dnia Wto Paź 14, 2008 2:10 pm, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      dayspa@poczta.fm
Abra
Gość

PostWysłany: Pią Mar 14, 2008 2:38 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja już część widziałam ;p jeszcze tak cudnego lokalu nie widziałam.. Wesoly
czekam na reszte fotek:)
Powrót do góry
MariaW_INNOWACJE
Administrator

PostWysłany: Sob Mar 15, 2008 8:16 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ojejj, dziękuję kochane Wesoly musialam pozmniejszac fotki dlatego dopiero teraz wklejam lokal wewnątrz.
Obecnie aktualny najemca prowadzi szkole językową, stąd krzesla, lawki, tablica itp, ale oczywiscie wszystko
zniknie w kwietniu i bede mogla wejsc z drobnym remontem (wstawienie ścianek z plyt, itd).
Caly lokal sklada sie z 2 dużych sal, korytarza i lazienki z wc. Lączna powierzchnia niecale 90m2. Kolrostyka ścian bedzie inna, w części wodnej piaskowe beże z turkusem i blękitem morza, w częsci gabinetowej twarzy - starożytny róż, krem i czekoladowy brąz, w pozostalych częściach - jeszcze gdybam Mruga

widok od środka na drzwi wejściowe z korytarza, na zewnątrz duży hol z fotelami i stolem, które wygospodaruje na poczekalnie, bo wlasciciele pozwalają mi z tego korzystac. Przylegające ściany mogę wykorzystac na reklame ze styroduru, plakaty, tablice z oferta itp...

Tutaj będzie duża sofa, stoliczek i dystrybutor z wodą mineralną czyli poczekalnia

Przejście do lazienki i wc

Tu będzie część paznokciowa, duży póokrągly stól drewaniany do pracy i póleczki z mlecznego szkla. Drewno wszedzie w kolorze gruszy.

Widok na pomieszczenie na wprost drzwi wejściowych,
na środku bedzie recepcja, za nią bedzie wstawiona ścianka i za ścianką część socjalna
na zmiane odzieży codziennejw roboczą, buty, torebki i moje szpargaly Wesoly

Widok na przyszle zaplecze z boku, scianka stanie mniej wiecej tu, gdzie teraz wisi lusterko.

Tu będzie lazienka przylegająca do gabinetu wodnego,
kabina z hydro, sauna parowa, wc, bidet i umywalka

Wejście do gabinetu na cialo

Wejście do drugiego pomieszczenia, drzwi izolowane, wygluszone,
więc jakas rozrechotana klientka na paznokciach nie bedzie przeszkadzala pacjentowi relaksującemu sie w fotelu masującym za dzrwiami Wesoly

Drugie pomieszczenie, tu tez staną ścianki wydzielające pomieszczenie zabiegowe twarzy,
pomieszczenie zaciemnione z intymnym oświetleniem gdzie stanie wielki profesjonalny fotel masujący, oraz 3 czesc - na pedicure.

Jestem zachwycona oświetleniem w calym lokalu, instalowal (na szczescie) inteligentny elektryk.
Każde pomieszczenie obsluguje kilka wlączników światla, w związku z czym moge regulowac oświetlenie pomieszczen naprzemiennie, bez koniecznosci stalego świecenia nad calą powierchnią Wesoly

Przez okna widoki na zabytkowe kamienice śródmieścia albo na drzewa, które (na szczęście) niedlugo sie zazielenią Wesoly

Przejście do lazienki i wc

Lazienka idealna wyposażona w aluminiowy zlew i szafki, a dla klientów osobna umywalka, tzw. czysta

Nad calością podwieszane sufity i dodatkowe halogenki Wesoly

Dodatkowo, na calości polozone są cieplutkie i przyjemne panele podlogowe Wesoly
Umowe mam podpisaną juz jakis czas, ale i tak co kilka dni zagladam do niej i sie upewniam, czy to prawda Wesoly jestem taka szczesliwa, ze az mnie nosi Wesoly
i nie moge sie doczekac, zeby juz tam wparowac z hydraulikiem, farbami, pedzlami itp Wesoly Wesoly Wesoly

Maria Wysocka Słupsk
Sprzedaż PERFECT BEAUTY

Ostatnio zmieniony przez MariaW_INNOWACJE dnia Czw Maj 22, 2008 8:58 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email                        dayspa@poczta.fm
MariaW_INNOWACJE
Administrator

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 11:56 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dodatkowo, w części rehabilitacyjno - relaksacyjnej bedzie stal taki fotel masujący.
Plecy- unikalny system masażu z podgrzewaniem, siedzisko- masaż wibracyjny i powietrzny,
uda- -podwójne poduszki powietrzne, lydki – masaż pneumatyczny, stopy – masaż pneumatyczny z podgrzewaniem,
ramiona – masaż pneumatyczny, odtwarzacz MP3 z wbudowanymi głośnikami + słuchawki.
Przetestowalam na targach i w salonie u znajomej w Trójmieście. Nie chcialam z niego zlazic hahahaha.

U nas nie jest to jeszcze takie popularne, ale w np. Niemczech takie fotele
traktuje sie podobnie jak solarium, to znaczy placi sie za minuty masażu, np. za 20 min masażu....
U mnie póki co nie bede wyliczac minut na zlotówki, tylko w ofercie bedzie pól godziny
masażu calego ciala jako indywidualna oferta oraz jako gratisowy zabieg w pakietach Day SPA i w zbiegach na cale cialo jako dodatek.
Jeśli pojawi sie zainteresowanie masażem w fotelu na czas - wprowdze to do oferty Wesoly

W części pazurkowej bedzie stal taki stól do pracy

oraz takie fotele

w części zabiegowej na cialo stól do masażu i zabiegów na cialo

w części zabiegowej twarz aparatura zabiegowa i mikrodermabrazja

w recepcji gablotki podświetlane na produkty

jeszcze dumam i nie moge sie zdecydowac jak zrobic recepcje bo jest kilkanascie pomyslów hahaha,
no i jeszcze "robi sie" - to znaczy moje Kochanie robi Wesoly projekt stanowiska do pedicure,
bo doszlam do wniosku ze na glowe upadli ci, co sobie licza 6 tysiecy albo 4 500 za zwykly fotel do pedicure
(zwykly, bo taki z hydromasazem wbudowanym kosztuje 9 tys hahahahahahahahahaha) Wesoly

fotorelacja na bieżąco Wesoly jeszcze musze obfocic sale konferencyjna.
Na I pietrze kamienicy wiązek Solidarności jest wielka piekna sala konferencyjna, którą można wynająć na dzień czy 2, np. na warsztaty Wesoly

a poza tym, mam pomysl na wykorzystanie tej sali konferencyjnej
- raz na jakiś czasm np. przed świętami, bede organizowac jakis kosmetyczny dzien z wolnym wstępem,
poświęcony konkretnemu tematowi/problemowi kosmetycznemu lub konkretnej grupie klientów.
Np. dzień AZS (poświęcony problematyce atopowego zapalenia skóry), podwieczorek dla seniorów (poświęcony osobom w wieku dojrzalym), dzień smuklej linii (dla osób walczących z otylością, cellulitem, itd), dzień dla przyszlych mam i świeżo upieczonych mam (dla kobiec w ciąży i matek w celu omówienia pielęgnacji ciala w tych okresach, zaproponowania zabiegów).
Do konkretnego problemu zostanie zaproszona odpowiednia osoba
w celu poprowadzenia wykladu, np. dermatolog, ginekolog - polożnik, farmaceuta...
Na spotkaniu bedzie katering, omówienie problemów pielęgnacyjnych, propozycje zabiegów,
bezplatny pokaz zabiegu na chętnej osobie z uczestników, rozdanie talonów ze zniżkami na zabiegi, drobne prezenty - niespodzianki....
Myślicie, że sprawdzi sie coś takiego?

Glowe rozsadza mi od pomyslów Wesoly juz rozmawialam wstepnie z ginekolog - poloznik,
z paniami z apteki, która miesci sie na parterze kamienicy juz omówilysmy warunki wspólpracy, bo tak naprawde w miescie to zupelnie cos nowego Wesoly
aaaaaaa, juz chce zeby byl maj Wesoly

Maria Wysocka Słupsk
Sprzedaż PERFECT BEAUTY

Ostatnio zmieniony przez MariaW_INNOWACJE dnia Wto Paź 14, 2008 2:14 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      dayspa@poczta.fm
MariaW_INNOWACJE
Administrator

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 1:16 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Noo, nareszcie Wesoly Wesoly

wlasnie odebralam klucze i kody alarmowe do lokalu

n n n

jutro ostateczne ustalenia z hydraulikiem, a w piatek od 7.00 rano (masakryczna godzina) remonttt Hurra Hurra Zdrowko

Maria Wysocka Słupsk
Sprzedaż PERFECT BEAUTY
Powrót do góry
wikifiki
Dopiero zaczynam

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 10:24 pm    Temat postu: Gratulje Marysiu!
Odpowiedz z cytatem

Witaj!

Czytam ogladam i nie moge juz sie doczekać otwarcia twojego salonu.
Mam najdzieje że uda ci sie zrealizowac wszystkie Twoje pomysły. Ja i kilka osób którym opowiedziałam o Twoim przedsięwzięciu
juz nie możemy sie doczekać. W naszym mieście nie ma takiego miejsca gdzie zajmą sie toba od stóp do głów
w miłej przyjaznej atmosferze. Mam nadzieje że uda ci sie zorganizować takie spotkania tematyczne jak również warsztaciki.

Pozdrawiam Karina
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość                         k.podskarbi@poczta.onet.pl
MariaW_INNOWACJE
Administrator

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 11:27 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Czeeeśććć Wesoly sto lat cie tu nie widzialam, fajowo, ze zajrzalas Wesoly no jeszcze troszke i wkrótce (czerwiec) otwierany Wesoly
a co u ciebie, jak szkolenia z akrylu, odezwij sie na gg Wesoly

Maria Wysocka Słupsk
Sprzedaż PERFECT BEAUTY
Powrót do góry
MariaW_INNOWACJE
Administrator

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 8:07 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Kilka przedsmaków Mruga

moja gabinetowa jesienna ludka na recepcji Wesoly uwielbiam sezonowe nastroje, teraz jesien, wiec mamy materialowe listki, prawdziwe kasztany i żolędzie, dynie oraz jesienną ludkę hihi Wesoly sorki za jakosc zdjec ale pstrykane wieczorem komórą ...

[/color]

motyl w poczekalni Wesoly kolory zaklamane przez jakosc fotek ale niedlugo zrobimy profesjonalnym aparatem Wesoly

kwiatuszki w części pedicure

widok na recepcje i część dyplomów Mruga

niedlugo reszta fotek Wesoly

Maria Wysocka Słupsk
Sprzedaż PERFECT BEAUTY
Powrót do góry
EwaEwciaEwka
Forumowicz Popularny

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 8:35 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Swietne te malowidla na scianie Laughing , nie ujmujac uroku sezonowym ozdobkom Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość      ewa.michalski@arcor.de
natina2
Forumowicz Popularny

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 8:09 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

jak tam pięknie!!! tak nastrojowo i przytulnie. Bardzo mi się podoba. Wrzuciłabyś jeszcze całe stanowisko do pedicure i tam gdzie wykonujesz masaże Wesoly

dorota.pomorskie
Forumowicz Popularny

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 9:15 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dla mnie miodzio Mruga

Forumowicz Popularny

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 10:29 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Marysiu ekstra klimacik Mruga dla mnie bomba Mruga

http://pazurkowy-swiat-ani-k.blog.onet.pl

Szkolenia i dystrybucja produktów z zakresu wykonywania tatuażu brokatowego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość      salon@centerbeauty.pl
MariaW_INNOWACJE
Administrator

PostWysłany: Sob Lis 15, 2008 12:01 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A dziękuję bardzo Wesoly
teraz, kiedy na dworzu szaro i zimno dopadl mnie świeczkowy szal,
zapalam świece w gabinetach a to sprawia, ze wpadaja do mnie Pani z okolicznych biur na 5 minut naladowac sie pozytywna i cieplą energia hehe Wesoly cieszę się wielki usmiech

Maria Wysocka Słupsk
Sprzedaż PERFECT BEAUTY
Powrót do góry
MariaW_INNOWACJE
Administrator

PostWysłany: Pią Lis 21, 2008 10:14 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Kochane,
w końcu mieliśmy chwilę czasu żeby zrobić foty aparatem, a nie komórką.

Póki co są fotki części centralnej, czyli poczekalni, recepji i części pazurkowej,
przeszlo 2 godziny zajęlo obfotografowanie tego pomieszczenia, pozostale pomieszczenia wkrótce Wesoly

wejście do gabinetu Wesoly

poczekalnia

recepcja:

Część pazurkowa

Kiss

Maria Wysocka Słupsk
Sprzedaż PERFECT BEAUTY
Powrót do góry
ania-k
Forumowicz Popularny

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 9:59 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Marysiu pewnie czytałaś mój komentarz juz na innym forum ale napiszę jeszcze raz widzę mnóstwo pracy czasu i chęci włożonych w ten gabinet na pewno te zdjecia nie odaja atmosfery panującej w srodku tego gabinetu jeszzce raz gratuluje i jestem pelna podziwu dla Was i waszego serduch włożonego w tą Waszą świątynię Mruga

http://pazurkowy-swiat-ani-k.blog.onet.pl

Szkolenia i dystrybucja produktów z zakresu wykonywania tatuażu brokatowego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość      salon@centerbeauty.pl
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Day Spa INNOWACJE - Centrum Urody - Forum profesjonalnej kosmetyki pielęgnacyjnej i estetycznej Strona Główna -> CENTRUM URODY - zapraszamy na stronę: www.dayspainnowacje.pl Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2